Somn linistit cu pijamale de calitate

Somnul pentru mine este maxima plăcere.Îmi place să mă odihnesc și să creez un adevărat ritual înainte de culcare. Neapărat nu uit de demachiere care este esențială pentru sănătatea tenului, o baie cu multă spumă, aplicăm după baie creme hidratante și desigur ne pregătim pijamalele.

Cum vine vara,m-am gândit că ar fi cazul să îmi cumpăr pijamale noi de vară, mai ales că cele pe care le am în dotare s-au cam uzat și nu îmi mai plac. Am dat un search online și am găsit câteva pijamale de vară frumoase.Am avut de unde alege,și am găsit pijamale de calitate din 100% bumbac.

Dobranocka PM.7016 by DOBRANOCKA este o lenjerie colorată, realizată din bumbac mătăsos, de o calitate foarte bună. Pijamaua este formată din două piese, atât bluza cât și pantalonii sunt cu mânecă scurtă.Mi-a plăcut mult imprimeul cu inimioare și tricoul vesel.

În plus o găsiți și pe alb.Nu uitați este realizată din bumbac 100%

Italian Fashion Rodos ws.r. kr.sp. by ITALIAN FASHION este o altă lenjerie care mi-a făcut cu ochiul.Este mai puțin jucăușă, dar cu un model sexy.Bluza tip maieu cu decolteu în formă de inimă și pantalonii scurți pe un bleo pastelat creează confortul necesar și în plus, veți arăta și sexy pentru iubitul sau soțul vostru.

Este necesar să acord importanță și hainelor în care ne odihnim, neapărat să fie realizate din bumbac 100% sau din alte materiale ușoare și răcoroase, care să vă ofere confort în timpul somnului.Găsiți mai multe pijamale pe site-ul http://www.depozituldelenjerie.ro/ 

IMPORTANT!Dacă vă înscrieți pe site, beneficiați de o reducere de 5%.INTERESANT,NU?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s