Sutiene de tip push up

Când vine vorba de femininate, noi, domnișoarele și doamnele suntem mereu în căutarea perfecțiunii.Niciodată nu suntem mulțumite de felul în care arătăm, întotdeauna vrem să schimbăm câte ceva la noi în materie de look sau haine. Nici eu nu fac abstracție de la misterul și eternul feminin, de aceea când vine vorba de lucruri de care nu sunt mulțumită la fizicul meu, aș adăuga partea de sus și anume bustul. Nu toată lumea e înzestrată cu ceva numere la sutien, iar cum operația e clar exclusă din problema, tot ce îmi mai rămâne e să apelez la un vechi truc și anume sutienul cu burete, de tip push up.

Îmi plac mult aceste sutiene push up, pentru că îmi dau încredere în mine, și mă fac să mă simt feminină. Nu mai sunt stresată că nu arăt bine, ci pur și simplu îmi dau o stare de bine, și nu aș putea să port ceva fără să port și un sutien push up.

Am dat o raită în mediul online și am găsit un site foarte interesant și anume depozituldelenjerie.ro, de unde am ales 2 modele de sutien.

Sutienul KINGA este foarte frumos, este clasic, dar modern în același timp.Culoarea este originala, îmi palce combinația de mov cu negru, iar calitatea materialului este deosebită. Compozitie: 64% Poliester, 18% Elastan, 15% Poliamida, 3% Bumbac.

Un alt sutien care mi-a atras atenția este sutienul Axami care are pernuțe de burete detașabile.Mi-au plăcut fundițele satinate,care dau o notă de eleganță sutienului.Combinația de roz și grafit e deosebită.

 Compozitie: 28% poliamida, 4% elastan, 28% bumbac, 13% poliuretan, 27% poliester. 

PROFITAȚI DE OCAZIE, creați-va cont pe site și beneficiați de o reducere de 5% !

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s