Costume de baie 3 piese

Hello, ladies! Ce faceți. cum vă petreceți aceste zile caniculare? Poate la piscină, la mare, la soare? Pentru mine vacanța perfectă înseamnă mare, soare și timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Vara aceasta din păcate nu am ajuns la mare deși mi-aș fi dorit, însă am petrecut vacanța la piscină alături de soțul și copilul meu. Pe aceste călduri, ștrandurile sunt cele mai căutate și dorite, căci ce poate fi mai frumos decât să stai și să te bălăcești în apa, să înoți sau pur și simplu să stai pe șezlong savurând o limonadă.

Pentru că vara se anunță caniculară, trebuie neapărat să îmi mai cumpăr costume de baie. Am dat o raită virtuală pe site-ul costume-baie.ro, site-ul unde găsești cele mai frumoase costume de baie, în plus sunt de calitate.

Primul pe listă este acest costum de baie din 3 piese, costumul de baie Paula. Culoarea este deosebită, costumul de baie este format din 2 perechi de slipi: unul clasic, și celălalt tip panty.

Dacă prima alegere, a fost un costum colorat de vară, aș merge și pe o variantă mai clasică și anume un costum de baie alb-negru. Faptul că are 2 perechi de slipi, care pot fi combinați, și practic ai 2 perechi de costume de baie. Combinația de non culori face din acest costum, unul modern și clasic.

Acestea sunt alegerile mele, pe site găsiți multe alte variante de costume de baie din 2 sau 3 piese, intrați pe site și convingeti-vă.In plus dacă vă creați cont pe site, primiți o reducere de 5% la toate produsele. O ofertă interesantă, nu?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s