Vă plac căciulile?

Hello, ladies! Ce faceți? Cum faceți față frigului de afară? E toamnă sau iarnă, căci eu nu mai știu! Nu îmi place frigul, urăsc să mă înfofolesc,dar cum vremea de afară nu ne menajează deloc, am scos paltonul de la naftalină și m-am pregătit corespunzător pentru frig. Nu îmi place situația, cred că sunt în asentimentul tuturor, dar e cazul să ne umplem sufletul cu multă căldură sufletească și să nu ne mai îngrijorăm de vremea de afară.Vorba poetului..Vreme trece, vreme vine!

Cum nu vreau să îngheț la propriu, vreau să îmi cumpăr neapărat o căciula. Chiar nu am nici o căciulă pentru iarnă, și cum vreau să mă protejez de frig, am dat un search pe net. Ideea este că noi femeile suntem mai cochete, dar având în vedere că durerile de cap sunt tot mai frecvente la mine, nu vreau să se înteteasca, așa că o să îmi iau o căciulă.

Pe site-ul e-lenjerie.ro, am găsit multe modele de căciuli pe care le-as purta cu mare drag. Îmi place mult căciula Carolina.E tare jucăușă, ca să nu mai vorbim de cât este de călduroasă. O găsiți și pe roz.

O altă căciulă simpatică este și cea de mai jos.Este realizată din fire italienesti in degrade de cea mai bună calitate. Click pe imagine pentru mai multe detalii.

Căciula si fularul sunt accesoriile care nu trebuie să lipsească din garderoba voastră în acest sezon rece.Pe site, găsiți și fulare în ton cu căciulile pentru a vă asorta din cap până în picioare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s