Halate de baie pentru bărbați

Salutare dragele mele! Pe ordinea de zi, avem puțin shopping online din categoria haine pentru bărbați. Nu este ușor să faci cumpărături pentru bărbați, pentru mine acest domeniu e o continuuă provocare. Sper că și la voi a nins și vă bucurați de zăpadă. La noi a nins câteva zile, și am ieșit cu săniuța de parcă și eu la 30 de ani, aș mai fi copil.

Anyway, revenind la oile noastre, vă spuneam de cumpărături. Vreau să cumpăr pentru iubitul meu un halat de baie. Simplu, nu? Dar nu e atât de simplu, pentru că el își dorește calitate, e destul de pretențios la orice legat de îmbrăcăminte, chiar și cea de casă.

Noroc cu site-ul depozituldelenjerie.ro că am găsit lucruri de calitate pe gustul iubitului meu. M-a încântat acest halat de baie. Arată foarte bine, mă rog și modelul arată destul de bine :)) Halatul este realizat dintr-un material foarte pufos, care îl face confortabil și foarte comod. Iubitul meu caută și ceva confortabil, așa că eu cred că i-ar plăcea acest halat, care are și glugă și buzunare laterale.

dl147284

Un alt halat simpatic este cel mai jos. Click pe imagine pentru a afla mai multe detalii. Acesta nu are glugă ca cel mai sus, dar chiar și așa este destul de frumos. Îmi place că e disponibil și pe alte culori. Pare confortabil și foarte pufos.

dl132185

Dacă v-au plăcut alegerile mele, intrați pe site-ul depozituldelenjerie.ro, aici găsiți multe lenjerii frumoase pentru toate gusturile. Dacă vă creați cont pe site, primiți o reducere de 5% la toate produsele.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s