Recomand colanții sportivi

Vine, vine primăvara, se așterne în toată țara. Dragele mele, aștept cu nerăbdare primăvara care bate la ușă căci îmi e dor de căldură, de soare, de tot ceea ce înseamnă verde și culoare.

O dată cu începerea sezonului cald, am nevoie și de câteva articole vestimentare care îmi lipsesc din garderobă. Niciodată nu ai prea multe sau prea puține haine, așa-i fetelor? De data aceasta vreau niște colanți pentru mers la sala. Da, trebuie să încep mișcarea căci kilogramele în plus și-au cam făcut apariția.

Pe site-ul lenjeriamea.ro am găsit multe modele de colanți. Primii în coș sunt acești colanți  care sunt realizați dintr-o țesătură plush zer archroma care are efect de modelare a corpului. Totodată, compoziția tesăturii permite pielii să respire. Sunt destul de groși 200 DEN, iar compoziția este 85% poliamida și 15% elastan. Faptul că au efect modelator e un plus, așa nu mă voi simți stânjenită când merg la sala, va ascunde din burtica.

Când faci sport ai nevoie de confort și libertate de mișcare, colanții sunt recomandați pentru  activitățile sportive. Ce spuneți de acești colanți trei sferturi? Mi se par ideali pentru a alerga pe bandă sau în parc.  Sunt realizați și ei din materiale de înaltă calitate, pentru a vă oferi tot confortul în timpul mișcării. Calitatea este esențială, așa că achiziționați lucruri care poate costă mai mult, însă nu vă vor dezamăgi din punctul de vedere al calității.

 

 

Dacă vă plac alegerile mele, vă invit și pe voi, să intrați pe site-ul lenjeriamea.ro pentru a vedea mai multe modele interesante.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s