Sosete pentru copii

Copilaria este regatul unde nu moare nimeni, spunea Stephanie Meyer. Un copil este cea mai mare bucurie in viata unui om, caci prin copil, viata noastra merge mai departe. Am încercat să îmi cresc copilul oferindu-i liberatatea de care are nevoie, iubirea totala si increderea necesara.

De câteva luni, băiețelul meu merge la fotbal, este foarte încântat să joace fotbal, iar eu ca mamă sunt și mai încântată căci îmi place să văd că e atât de mic și totuși a făcut mari progrese în ale sportului cu mingea.

La fotbal, nu poate purta decât adidași sau teneși, iar la aceștia el are nevoie de șosete.Deocamdată nu poate purta jampieri, caci e mic de asa ceva, astfel că singura variantă râman sosetele. Nu știu dacă ați observat, dar e din ce în ce mai greu să găsești sosete de calitate în ziua de azi. Majoritatea sunt din materiale sintetice, se uzează foarte repede, după o spălare se scămoșează.

De aceea, am căutat online, sosete de bumbac pentru copilul meu și am avut plăcuta surpriză să găsesc un site specializat în …șosete 🙂 Pe site-ul e-ciorapi.ro gasești șosete, ciorapi, dresuri de calitate și la prețuri foarte bune.

Mi-au plăcut aceste sosete Steven care sunt din bumbac. Prețul nu este foarte mare, mai ales că vorbim despre sosete de calitate.Combinatia de culori este foarte frumoasa, masculina as putea spune.

Pentru ca in curand, vara se va sfarsi si baietelul meu va avea nevoie de sosete flausate, pe site am găsit si un model de sosete flausate pentru baieti.Click pe imagine pentru mai multe detalii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s